Blogart blogmagazin

Ez egy szubjektív blogmagazin. Ha mindenki itt van, akkor kezdjük. Üdv, mindenkinek! Artinton professzor vagyok. Aki ismer tudja, mit képviselek. Ehhez tartom magam. Kollégám Hampfri Blogart szemtelen száguldó riporterem. Az ő dolga a kavarás. Én mégsem pattoghatok csak úgy ide-oda, ahogy a szürke hétköznapok diktálják.

Friss topikok

  • Perillustris: @blogart: www.blikk.hu/blikk_aktualis/leszakadt-a-plaza-mennyezete-2116821 :o (2012.10.28. 20:57) Allee hopp! - Az elsietett Pláza
  • blogart: @ikaljan: O.k. a párbeszéd elkezdődött. Nyilván te megkapsz minden információt a másik oldalról..... (2012.09.04. 11:50) Örményt ölni Magyarországon...
  • stalker73: @allegretto23: like (2012.07.31. 00:32) A RABLÁS ÚJ KOREOGRÁFIÁJA
  • IGe: "Éhes volt, bement, ellopta, lebukott. Hirtelen felindulás, pillanatnyi elmezavar. Médiahekk, pr-a... (2011.02.10. 14:45) Bakács mérlege
  • Bárzongorista: Mi azért az alsó- középrétegben vagyunk... (2010.07.09. 17:28) Koldusmarketing

Segítség stylist!

2008.01.29. 11:04 - blogart


                                                                                                                                             
Azt kell mondjam ez egy jó kis foglalkozás. Tulajdonképpen valaki az ízlésére és helyismeretére hagyatkozva rábök néhány amúgy is kapható cuccra - tisztelet a néhány valóban felkészült, valódi szolgáltatást nyújtó kivételre - és már el is végezte a stylist-i feladatokat. Tervezés, skiccek, valami hókusz-pókusz, szofisztikum... mégis? Ugyan már hol élsz?! Nem érek rá ilyenekre. Találkozunk a plázában és megmutatom, mit próbálj fel! Csacsog a magát sztárstylistnak aposztorfáló jelenség a sokadik egyeztetést követően egy éppen felálló zenei projekt kapcsán. Na ezt leteszteljük! Találka megbeszélve, irány a megjelölt bolt. Akkor legalább mazsolázunk egy kicsit, hátha fejlődik a saját ízlésünk is. - Nem válogatunk, arra nincs idő.- pattognak a szigorú szavak, itt ez a cucc a bábun, ezt nézzük meg, szerintem jó lesz.
Poló, kabát, nadrág, cipő uszkve 70000.- és meg is vagyunk. Az egész válogatás, próbával miegymással lezavarva 25-30 perc alatt. Közben stylistunk egy halom ruhát válogat össze. Mégiscsak megdolgozik a pénzéért: de nem! Ezeket, mint mondja saját magának veszi meg. Csak hümmögünk. Így jártunk. A ruhák árán felül még ki lehet csengetni kiló ötvenet honoráriumként. Szerinted?
Nyugi ez csak egy fiktív sztori, de ilyen és ehhez hasonló módon zajlik majdnem minden esetben a dolog- még egyszer hangsúlyozom, tisztelet a kivételnek, akik azért szép számmal dolgoznak a szakmában és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://blogart.blog.hu/api/trackback/id/tr34316048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása