Blogart blogmagazin

Ez egy szubjektív blogmagazin. Ha mindenki itt van, akkor kezdjük. Üdv, mindenkinek! Artinton professzor vagyok. Aki ismer tudja, mit képviselek. Ehhez tartom magam. Kollégám Hampfri Blogart szemtelen száguldó riporterem. Az ő dolga a kavarás. Én mégsem pattoghatok csak úgy ide-oda, ahogy a szürke hétköznapok diktálják.

Friss topikok

  • Perillustris: @blogart: www.blikk.hu/blikk_aktualis/leszakadt-a-plaza-mennyezete-2116821 :o (2012.10.28. 20:57) Allee hopp! - Az elsietett Pláza
  • blogart: @ikaljan: O.k. a párbeszéd elkezdődött. Nyilván te megkapsz minden információt a másik oldalról..... (2012.09.04. 11:50) Örményt ölni Magyarországon...
  • stalker73: @allegretto23: like (2012.07.31. 00:32) A RABLÁS ÚJ KOREOGRÁFIÁJA
  • IGe: "Éhes volt, bement, ellopta, lebukott. Hirtelen felindulás, pillanatnyi elmezavar. Médiahekk, pr-a... (2011.02.10. 14:45) Bakács mérlege
  • Bárzongorista: Mi azért az alsó- középrétegben vagyunk... (2010.07.09. 17:28) Koldusmarketing

Rejtélyes sorozateltűnések, avagy Ufók-e vannak-e a háttérben?

2008.02.07. 13:58 - blogart





Rejtélyesen tűnnek el sorozatok a hazai televíziózás langyosvízű (pisimeleg) óceánjában. Legutóbb a Végzet foglyai (Serial idiots) esett áldozatul a világtévé bermuda háromszögében. Az éter úgy nyelte el a kópiákat, mint kádlefolyó a szutykos fürdőlevet. Vélhetően a sorozatok a magyarországi médiában ugyanúgy járnak, mint a Lost hányatott sorsú eltűntjei, akiknek fogalmuk sincs milyen fordulatok árán fognak előkerülni, de ez nem is nagyon izgatja őket, amíg évadokon át nyúló gázsijaikat felvehetik a produkció pénztárában. Addig bújócskáznak még a fák között, meg elvannak az emlékképeikkel.

A Végzet foglyaival azonban más a helyzet...ez a sorozat nem véletlen volt tévénézők milliárdjainak a kedvence. Olyanok is szeretettel gondolnak szereplőire, akik egyetlen részt sem láttak belőle, hiszen másnap a munkahelyi beszélgetésekből, vagy utcai csevelyfoszlányokból mindenki megismerhette az előző rész teljes cselekményét. Most vége, a sorozat utolsó előtti előtti részét örvénylő forgás közepette beszippantotta egy dramaturgiai féreglyuk és átkonvertálta egy másik dimenziójú antivilágba. A jelenség bebizonyította, hogy a húrelmélet helytálló és a sötét anyag igenis beférkőzött agysejtjeinkbe. Aki tudja, hogy a Végzet foglyai melyik csatornára kerültek és összefoglalná az epizódok tartalmát az jelentkezzen. S.O.S.
Blogart

A bejegyzés trackback címe:

https://blogart.blog.hu/api/trackback/id/tr43329465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dzsiaj 2008.02.10. 20:40:24

"nem véletlen volt tévénézők milliárdjainak a kedvence. "- LOL


"Olyanok is szeretettel gondolnak szereplőire, akik egyetlen részt sem láttak belőle, hiszen másnap a munkahelyi beszélgetésekből, vagy utcai csevelyfoszlányokból mindenki megismerhette az előző rész teljes cselekményét."

Én több mint 40 sorozatot követek figyelemmel jelenleg, és ha a múltat nézzük, duplázd a számot, így nem hiszem, hogy magamról állítok ki szegénységi bizonyítványt, ha bevallom, életemben nem hallottam erről a sorozatról, és bármilyen hihetetlen, az egri fősulin én még nem hallottam erről beszélgetéseket vagy csevelyfoszlányokat, enyhén szólva is túlértékeled a sorozat jelentőségét, ismertségét meg pláne.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.02.11. 11:07:17

Ne dőlj be... kár, hogy lemaradtál róla:) de azért résen vagy!
süti beállítások módosítása